Ervaringen

Van Cliënten

Ik ben bij Michiel geweest met mijn pasgeboren dochter ivm onrust en huilen. De behandelingen hebben haar goed gedaan en ook ontdekten we op tijd een voorkeurshouding. Veel handige tips gehad, dit gaf ons vertrouwen. Michiel is zeer vriendelijk en vakkundig. Een aanrader!

E van der Leek

Moeder van Cliënt

Mijn rugklachten blijken veroorzaakt te worden door verklevingen na diverse buikoperaties. 25 jaar na de laatste operatie kan ik me nu beter bewegen en heb ik veel minder pijn. En dat terwijl ik de moed eigenlijk al had opgegeven.. Ik voel me nu na 3 behandelingen bij Michiel al stukken beter!

Trudy

Ben nu ongeveer een half jaar onder behandeling bij Michael. Dit vanwege een slijmbeursontsteking in de heup. Na een paar behandelingen kon ik ‘s-nachts weer een stuk beter slapen en op de heup liggen. Michael heeft ook duidelijk aangegeven de onsteking niet weg te kunnen nemen maar wel de weg vrij maken om de onsteking ruimte te geven om tot rust te komen. Ik ben echt super tevreden en heb veel vertrouwen in Michael. Een hele aardige gast en heeft nog humor ook !!!

Gonnie Dhore

Client

Ik heb de diagnose fibromyalgie, ook wel weke delen reuma genoemd. Ik heb vaak pijn in o.a.mijn spieren en ben extreem moe.
De huisarts zegt niks meer voor mij te kunnen doen, maar gaf wel aan dat zij goede verhalen hoort over osteopathie.
Nadat ik nu een paar keer bij Michiel geweest ben, voel ik me stukken beter. Toen ik voor het eerst kwam kon ik mijn armen bijna niet optillen, mijn man moest helpen met aan- en uitkleden. Nu kan ik zelfs weer mijn armen achter mijn rug krijgen om mijn bh los te maken! Ook de extreme vermoeidheid is zo goed als weg.
Ik heb nog steeds overal pijn, ik ben nog steeds stijf en ik ben ook nog steeds moe, maar wel in een andere mate dan voorheen.
Ik kan op één dag boodschappen doen, de hond uitlaten én ook nog koken ‘s avonds. Ik had nooit gedacht dat dit weer zou kunnen.

Francis Paul

Na 3 weken nekklachten met uitstralingen naar de arm en een huisarts die geen andere oplossing ziet dan een operatie heb ik een afspraak gemaakt met Michiel. Al na de eerste afspraak waren de uitstralingen weg en na een tweede behandeling ging het zo goed dat we besloten voorlopig niet verder te behandelen. Vooral de rust waarmee hij de behandelingen uitvoert sprak mij erg aan.

Cora van Noort

Op advies van de verloskundige binnen een week na de geboorte van onze dochter contact opgenomen met Michiel.
Jynn was groot bij de geboorte, had met een schouder klem gezeten tijdens de bevalling en had direct een voorkeurshouding.
Na 1 behandeling was de voorkeurshouding eigenlijk weg. Ze draaide zelf net zoveel haar hoofd naar links als naar rechts!
Een tweede behandeling gedaan voor de check en naar huis met een heerlijk tevreden meisje. Ook tijdens de behandelingen sliep ze lekker door en kon je zien dat ze zich confotabel voelde.

Michiel is een vriendelijke en vakkundige persoon die goed verteld wat hij doet. Hij geeft geen “opdrachten” maar geeft je tips en adviezen. Erg fijn.
Zeker een aanrader!

Jenny

Client

Het is moeilijk om een osteopaat te vinden die zo betrouwbaar en vakkundig is als Dhr Bornkamp. Een variatie aan klachten wordt efficient en vakkundig behandeld. Een ervaren osteopaat die toegewijd is aan zijn patienten. De prijs van een behandeling is redelijk zeker gezien het effect van de behandeling, maar ook in vergelijking met overige osteopaten. De keuze van (behandeling) locaties, in combinatie met de online agenda maken het maken van een afspraak op korte termijn eenvoudig. Fam van der Kwaak (Alphen aan den rijn).

S vd Kwaak

Cliënt

Begin september besloot ik om met mijn (toenemende) klachten, dat zijn spastische darmaanvallen en enorm brandend maagzuur, een bezoek te brengen aan de osteopaat. Ik heb hier direct baat bij gehad. Nu ben ik 5 behandelingen verder en geheel klachtenvrij, en ik heb veel meer energie dan in de afgelopen jaren.
Bedankt!

Hans

Cliënt

Na 3 jaar ploeteren met huisarts, oefentherapie en bekken fysiotherapeut, had ik niet verwacht dat ik na 4 behandelingen bij Michiel vrijwel klachtenvrij zou zijn.

D van der Werf

Cliënt

Ik heb een glutenallergie en een melk/lactose allergie. Daarnaast zijn mijn darmen erg gevoelig en dit kan zich uiten in buikpijn, opgeblazen gevoel en vermoeidheid. Ook kan het uitstralen naar pijn in mijn rug, nek en schouders. Michiel Bornkamp zorgt ervoor dat mijn lichaam na een behandeling weer fijner en rustiger aanvoelt.
De pijn is minder geworden en ik zit lekkerder in mijn vel.
Ik voel mij op mijn gemak en ik voel mij begrepen bij Michiel. Dit vind ik allebei erg belangrijk!
Ik zou u Michiel Bornkamp zeker aanraden, want hij heeft mij heel erg geholpen!

Lisanne

Cliënt


PLAN UW AFSPRAAK ONLINE

Voor het maken van een afspraak, kunt u gebruik maken van de

ONLINE AGENDA

Nadat u een afspraak heeft gemaakt zal deze moeten worden bevestigd. Indien dit is gebeurd ontvangt u een email met uw loginnaam en wachtwoord. Door in te loggen kunt u uw persoonlijke intake formulier invullen en terugsturen.