Osteopathie Voorburg

Osteopathie Voorburg

De juiste zorg voor zowel acute als lang aanwezige klachten bij volwassenen.

Baby's en kinderen

Gespecialiseerd in het behandelen van kinderen en baby’s.

Zwangerschap en nazorg

Behandeling en begeleiding door uw osteopaat.

Osteopathie Voorburg

Chronische rug- of nekpijn, uitstralende pijn in arm of been, een slechte darmwerking, buikpijn, hoofdpijn, een huilbaby?

Symptomen waar vaak geen duidelijke medische oorzaak voor te vinden is. In veel gevallen kan osteopathie een oplossing bieden.

Osteopathie Voorburg

Bij Michiel Bornkamp Osteopathie Voorburg kunt u terecht met de meest uiteenlopende klachten. Lees hier alles over klachten.

Kosten & Vergoeding

Behandelingen worden (deels) vergoed uit de aanvullende verzekering. Zie Kosten en vergoeding.

Online agenda

U kunt snel en gemakkelijk, via de online agenda een afspraak inplannen.

Locatie

Locatie Voorburg: woensdag en donderdag.
Locatie Alphen a/d Rijn: maandag, dinsdag en vrijdag.

Jenny over Michiel Bornkamp

Michiel is een vriendelijke en vakkundige persoon die goed verteld wat hij doet. Hij geeft geen “opdrachten” maar geeft je tips en adviezen. Erg fijn. Zeker een aanrader! ……...Lees verder”

S van de Kwaak over Michiel Bornkamp

Het is moeilijk om een osteopaat te vinden die zo betrouwbaar en vakkundig is als Dhr Bornkamp. Een variatie aan klachten wordt efficient en vakkundig behandeld. Een ervaren osteopaat ……...Lees verder”

Rachel Keizers over Michiel Bornkamp

Mijn zoontje was een paar maanden oud en bleef hysterisch huilen. Met slapen en met omkleden was het altijd een drama. Ik ben bij Michiel terecht gekomen op aanraden van vriendinnen…….Lees verder”

D van der Werf over Michiel Bornkamp

Na 3 jaar ploeteren met huisarts, oefentherapie en bekken fysiotherapeut, had ik niet verwacht dat ik na 4 behandelingen bij Michiel vrijwel klachtenvrij zou zijn……..Lees verder”

Lisanne over Michiel Bornkamp

Ik heb een glutenallergie en een melk/lactose allergie. Daarnaast zijn mijn darmen erg gevoelig en dit kan zich uiten in buikpijn, opgeblazen gevoel en vermoeidheid………Lees verder”

Hans over Michiel Bornkamp

Begin september besloot ik om met mijn (toenemende) klachten, dat zijn spastische darmaanvallen en enorm brandend maagzuur, een bezoek te brengen aan de osteopaat. Ik heb hier direct baat bij gehad…….Lees verder”

PLAN UW AFSPRAAK ONLINE

Voor het maken van een afspraak bij Bornkamp Osteopathie Voorburg, kunt u gebruik maken van de

ONLINE AGENDA

Nadat u een afspraak heeft gemaakt zal deze moeten worden bevestigd. Indien dit is gebeurd ontvangt u een email met uw loginnaam en wachtwoord. Door in te loggen kunt u uw persoonlijke intake formulier invullen en terugsturen.

Michiel Bornkamp Osteopathie

“Ik ben Michiel Bornkamp. In 2004 ben ik naast mijn werk als fysiotherapeut de 6 jarige opleiding Osteopathie gaan volgen aan het College Sutherland in Amsterdam. Inmiddels heb ik al ruim 14 jaar ervaring in het vakgebied

Michiel bornkamp

Osteopaat

Veel gestelde vragen

Bij welke klachten is osteopathie geschikt?

Steeds vaker kiezen niet alleen patiënten, maar adviseren ook artsen hun patiënten voor een behandeling door een osteopaat. De lijst met klachten  is zeer uitgebreid. Veelal zijn het klachten die vaak geen aanwijsbare oorzaak hebben, of waar de arts geen verklaring voor heeft of kan vinden. Natuurlijk kan de osteopaat ook uitkomst bieden bij acute klachten of bijvoorbeeld bij sportblessures.

Is osteopathie geschikt voor baby's en kinderen?

Jazeker, baby’s en kinderen vragen een speciale aandacht binnen de osteopathie. Er zijn vele aspecten in de behandeling van een baby of kind anders dan bij volwassenen, omdat ze volop in ontwikkeling zijn. Zowel mentaal als fysiek. Michiel Bornkamp Osteopathie Voorburg is gespecialiseerd in baby’s en kinderen.

Is osteopathie veilig?

Jazeker, een behandeling door een osteopaat is een effectieve, milde en veilige behandelmethode, waarbij geen medicijnen of apparatuur wordt gebruikt.

Wordt osteopathie vergoed?

Vrijwel alle zorgverzekeraars in Nederland vergoeden de kosten van behandeling of een gedeelte ervan. Dit is afhankelijk van de polis die u heeft afgesloten. Raadpleeg uw zorgverzekeraar voor meer informatie over de vergoedingen.